Nanowar - Triumph of True Metal of Steel (2003)

geen stemmen

Italiƫ
Uitgebracht in eigen beheer

1. True Metal of Steel (5:13)
  2. Metal (3:52)
  3. The True Forest of the Only True Metal Ad the Other Heavy Minerals (4:52)
  4. Our Metal Is So Strong Cos Our Dick Is So Long (2:55)
  5. Master of Pizza (6:57)
  6. Emerald Fork (4:24)
  7. Poser (5:58)
  8. Vai Gatto Panceri (2:07)
DutchViking
Zowel bandnaam als albumtitel doen me ergens aan denken (komen me bekend voor)

DutchViking
Is dit een parodie of een echte band? Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van deze band gehoord, maar ben erg benieuwd

avatar van Sinner
Parodie. En nog niet eens een leuke. Vind ik het origineel toch beter. Die zijn zowel grappig als muzikaal ook nog es verantwoord (soms toch). Nanowar is typisch zo'n bandje dat zelf niet over enige vorm van talent beschikt en dan maar heel erg geforceerd lollig probeert over te komen. En dat lukt hun absoluut niet. It's not smart and it's not funny.

Sietse
lol...ik dacht ff dat er een typo zat

matthioso
allé, Nanowar is bangelijk
zijn eigenlijk een parodie op de hele heavy metal scene
't album 'Other Bands Play, Nanowar Gay!' is wel beter dan deze, ma deze is verre van slecht imo.

Joy
niks suffder als ene zogenaamde parodie maken op een in den beginnen toch erg orginele en strakke band

parodieeren doe je overigens alleen goed als je het origineel vet overtreft, ken dit plaatje nie meer vrees dat dat hier niet op gebeurt