Messiah Force - The Last Day (1987)

geen stemmen

Canada
Label: Haissem

1. The Sequel (4:45)
  2. Call from the Night (3:58)
  3. Watch Out (3:03)
  4. White Night (5:33)
  5. Spirit Killer (3:05)
  6. Silent Tyrant (4:00)
  7. Hero's Saga (4:36)
  8. The Last Day (5:12)
  9. The Third One (5:19)
avatar van ZAP!
Te gekke Canadese melodieuze power / speed metal met zangeres en nog weer es zo'n schitterende hoes. Ik heb deze al es in een game aangeprezen, maar heel veel enthousiasme volgde niet, helaas. Dan moet ik maar het onvolprezen (met een tikkeltje sarcasme, dat heb je goed door!) EM-MA aanhalen, waar de plaat 95% en 90% scoort - ook weinig animo, maar wél erg positief. Jongelui, jezietmaar...

Schijnt dus wel echt Gristuslievende metal te zijn, wat de pret uiteindelijk niet behoort te drukken.
Nette negen.
En nu nog de demo 'No Hideaway', het enige serieuze wapenfeit dat nog volgde, even checken.