Randy Edelman - Dragonheart (1996)

Score
Label: MCA

1. The World of the Heart - Main Title (3:17)
  2. To the Stars (3:11)
  3. Wonders of an Ancient Glory (2:21)
  4. Einon (3:53)
  5. The Last Dragonslayer (4:00)
  6. Bowen's Ride (2:33)
  7. Mexican Standoff (2:20)
  8. Draco (1:13)
  9. A Refreshing Swim (1:25)
  10. Re-Baptism (2:47)
  11. Bowen's Decoy (3:22)
  12. Kyle, the Wheat Boy (4:24)
  13. The Connection (2:25)
  14. Flight to Avalon (2:54)
  15. Finale (5:28)
Nog geen bericht dat valt me tegen.
Misschien wel het mooiste filmthema ooit (in iedergeval een van de beste) en ook oh zo herkanbaar omdat het ontelbare malen in diverse trailers is gebruikt.
4,5 * voor dit album omdat er twee kleine minpuntjes aanzitten. Ten eerste de layout van de tracks slaat helemaal nergens op en ten tweede valt het album net iets teveel in herhaling.

neo
Net als Edelman's Last of the Mohicans en Dragon: The Bruce Lee Story inderdaad een erg mooi thema. Echter bij Dragon heb je weer die niet al te beste synths erbij.

Edit...nvt

neo
Jaja...

avatar van timmem
S7efan schreef:
Nog geen bericht dat valt me tegen.

Inderdaad zijn sommige stukken misschien wel een van de betere thema's. Vooral dat stuk op het einde is prachtig en hoor je heel vaak.
Prachtig album en een leuke film was het ook.

Zeer mooie soundtrack! Dragonheart is een van mijn favoriete films en dat komt mede door de soundtrack.