From the Fire - Thirty Days and Dirty Nights (1992)

1 stem

met Teresa Straley

8. Go All the Way
  9. Where Are You Now
Ozric Spacefolk
Waanzinnig lekkere melodieuze hardrock met AOR tendenties.

Denk aan Y&T, Tyketto en (late) Triumph. Erg goede zang, mooie gitaarsolo's. Gewoon super aangename rock, wat heerlijk meezingbaar is.

Mssr Renard
Erg lekkere AOR/Fm-rock, met een wel erg grote knipoog richting Foreigner. Maar ik denk dat liefhebbers van Journey en Strangeways dit ook wel lusten.

Maar toch, als iemand mij had gezegd dat dit Foreigner was, had ik het direct geloofd.

noot: vreemd dat niemand deze plaat kent.

Mssr Renard
Arjan Hut; hier nog zo eentje.

avatar van Arjan Hut
Mssr Renard schreef:
Arjan Hut; hier nog zo eentje.

Het houdt niet op! Ik dacht dat ik al een aardige AOR-collectie had, met veel toppers, cult-classics en obscuriteiten .... elke keer wanneer ik denk dat ik het speelveld overzie, duiken er weer voor mij compleet nieuwe namen op met indrukwekkende platen. Ook onder de pomprock-noemer een vloedgolf aan bands met releases uit de jaren 70,80, 90 waar geen einde aan komt. Alsof het maken van een album in die decennia geen kostbare aangelegenheid was.

From the Fire, Walk on Fire en ook The Truth ("Jump" lp 1989), had ik indertijd maar beter opgelet! En meer zakgeld gehad. Vanmiddag weer een platenbeurs, wie weet.

avatar van vielip
Dit is inderdaad een pareltje! Waanzinnig goede melodieuze hardrock.