Devan DuBois - Le Fou (2014)

1 stem

Blues / Rock
Label: Sensibility

1. Desire (4:59)
  2. Long Live (3:15)
  3. Other Lovers (3:57)
  4. D L M G L (7:03)
  5. Too Many Aces (2:16)
  6. I Won't Let You Down (4:03)
  7. Junkie (3:56)
  8. Crazy Heart (5:18)
  9. Big Ole Plane (4:00)
  10. Jubilee (4:58)
  11. Long Way Down (3:24)
  12. Anita (4:43)
  13. Shelter Blues Approximately (4:43)
  14. My Lady (4:00)
  15. M M I T M (Blue) (4:25)
avatar van SiSsY bOY
Aardige plaat dit. Toen ik voor het eerst Two Many Aces en Long Live voorbij hoorde komen was ik best onder de indruk, mooie duistere sfeer, gave stem. Ik had echt gehoopt dat deze jonge artiest dit niveau op zijn album door zou zetten maar dat is helaas niet gelukt. Hij gaat te veel richting de pop en ook iets te veel liefdes liedjes. Toch verwacht ik in de toekomst nog wel meer van hem.

avatar van SiSsY bOY
Het blijkt toch wel echt een groeiplaatje te zijn. Naast Long Live en Too Many Aces staan er echt een paar hele sterke nummers op. Other Lovers, Junkie, Desire en My Lady bijvoorbeeld.