Zella Day - Zella Day (2014)

Label: B3SCI

1. Hypnotic (2:59)
  2. East of Eden (3:05)
  3. Compass (3:16)
  4. Sweet Ophelia (3:10)
avatar van Sunderland
De release van deze EP is op 21 oktober a.s. Maar de laatste 3 nummers zijn nu al te beluisteren op haar Bandcamp-site.

avatar van Sunderland
De EP van Zella is gisteren uitgekomen, waarbij Hypnotic de nieuwe single is en de overige nummers reeds eerder ergens te beluisteren waren.

Wederom een popzangeresje maar wel eentje met een alternatief randje. Een selfmade dame, opgegroeid in de bossen van Arizona waar ze haar eigen talent heeft ontdekt. Niks geen commercieel gedoe al zou het me niet verbazen als ze binnenkort wordt opgepikt door de grotere jongens.

EP'tje staat op Spotify (in een andere volgorde) en leuk te vermelden is, is dat ze in de USA is doorgebroken met een cover van Seven Nation Army.