Erasure - Union St. (2006)

Label: Mute

1. Boy (3:49)
  2. Piano Song (3:17)
  3. Stay with Me (4:53)
  4. Spiralling (2:26)
  5. Home (4:12)
  6. Tenderest Moments (5:13)
  7. Alien (3:42)
  8. Blues Away (3:59)
  9. How Many Times? (3:30)
  10. Love Affair (3:55)
  11. Rock Me Gently (4:29)
dVTB
Erasure brengt akoestische versies van eerdere albumtracks. Het resultaat is slaapverwekkend; alleen de laatste twee nummers zijn de moeite waard.

Fleetwood fan
Saai! Heel saai. Alleen Tenderest Moments vind ik een verrassing en mooi.

avatar van vigil
Eens in de zoveel tijd heb ik zin in naar kitsch neigende over de top syntpop. Blijkt dit ineens een akoestisch album te zijn. Nu kan dat natuurlijk ook verrassend uitpakken maar dat is hier geenszins het geval. Nu moet iedereen zelf weten wat ze uitbrengen maar of er veel mensen blij waren met dit zouteloze album vraag ik me af.

Alhoewel er is een user met een 5, nou is diegene hier een maand actief geweest heeft alles van Erasure een 5 gegeven en is er weer vandoor gegaan. Dus of die serieus genomen moet worden vraag ik me af.

avatar van Arjan Hut
Hele gezellige plaat eigenlijk. Ik mag er graag naar luisteren. Het is geen Bossanova, maar zo voelt het wel. Ontspannen, bescheiden, en stiekem heel knap.