The Opposites - Vuur (2005)

Label: Top Notch

met Darryl

16. Suzanne
  17. Diamanten Zijn voor Altijd
  18. Hou Je Smoel
dope beats ookal zijn ze niet van the opposites

Wat een irritant slechte CD

avatar van kaz
kaz
dude, het is een MIXTAPE en deze mixtape is dope shizzle..

avatar van Conway Twitty
Wat een irritant slechte mixtape

kaz schreef:
dude, het is een MIXTAPE en deze mixtape is dope shizzle..
koel taalgebruik.

avatar van Maartenn
Maartenn (crew)
Goede mixtape van Opposites, beter dan hun net uitgebrachte Rauwdauw. Vooral het nummer "Wat moet je van Mij" met de beat van Nas zijn "Get Down" is altijd al een van mijn topfavorieten geweest van dit album. Verder is "Bring 'em Out" een lekkere plaat en mag de rest van dit album er ook best wezen!

Raekwon the chef
best wel aardige mixtape, alleen hadden ze Get Right niet te hoeven gebruiken , en ze bewijzen ook wel dat Amerie's 1 Thing beter uit de verf komt als een rapbeat.

avatar van Timo710
Die interludes aan het begin van die tracks zijn wel echt enorm grappig . "Die jongens zijn echt Kiki bai, en hoe heet dat ook alweer, oja, ze zijn ook echt spang" daar kan ik dan weer goed om lachen.

avatar van melis333
deze mixtape is leuheeeeeuk
Hou je smoel als favoriet
Get Right hadden ze inderdaad beter niet kunnen gebruiken

Chriss
Keiharde Mixtape, ook wel gewaagd met al die bekende beats, maar op sommige vind ik het sowieso vetter om de Oppo versie er van te luisteren..

Lekkere mixtape. Vind ''Diamanten zijn voor altijd'' erg leuk en ''Hou je smoel'' ook. Verder zit er ook een paar mindere nummers op, maar verder zit het wel oke. 3*

avatar van Urbanoetang
Rare hoes?

ik vind the opposites wel wat hebben, het is geen hoogstaande hiphop. Maar de flow van Big2 en willie vind ik wel lekker klinken. Teksten stellen vaak weinig voor. maar de beats vind ik goed verzorgd al zijn ze niet van the opposites zelf. toch geef ik dit album/mixtape 3*

MAS
Op Vuur en De Fik Er In (en Rauwdauw een klein beetje) vond ik the Opposites nog wel orgineel en grappig. Heb deze mixtape destijds best veel geluisterd. Nu borduren tot in den treure door op die stijl en worden ze steeds slechter.

avatar van Sjaakspeare

Helemaal niet. Het is gewoon weer zo'n hoes met twee dubbelgevouwen cd's erin. Twee dezelfde ja, omdat je die onderste er niet uit krijgt zonder de hoes te vernielen.

avatar van Pooiertje
Dubbelgevouwen CD's

avatar van Arrie
Dat vind ik best wel knap, bij mij breken ze altijd.

avatar van Pooiertje
Hip Hop CD's zijn altijd heel flexibel

avatar van skyzz
je hoort zeg maar bij de intro van brand modderfokker brand (aan het eind van 'vuur') wel darryl een paar woorden zeggen, maar hij rapt niet in het nummer toch?

avatar van oruiz
goeie cover opeens

skyzz schreef:

Late reactie maar hij rapt inderdaad niet nee.

MAS
De laatste weken heb ik deze weer een paar keer gehoord en het is toch zeker een voldoende waard in mijn ogen. +0,5 dus.