Peaky Pounder - Viimeinen (2006)

Dance
Label: The Third Movement

1. Iskea on Puu (5:56)
  2. Fasttestaa (3:19)
  3. Viimeinen (4:26)
  4. Illala (5:52)
avatar van Goodfella

Illala, tracks die klinken zoals ze zijn!

avatar van tovenaar
Bekende tracks weer (van de feestjes) en ik kan er niet onderuit: Peaky blijft de clown van de industrial! En dat vind ik helemaal niet erg, glimlachend over de dansvloer met Mr. Pounder .

Twijfel een beetje tussen 4 en 4,5

Overheerlijk plaatje weer, met het onweerstaanbaar grappige en funcky Illala als hoogtepunt. Denk dat het nog wat wennen is aan Peaky goes mash-up met die disco-achtige samples in de A1. En het is ook wat jammer dat die vernieuwing nog even uitblijft blijkbaar (album?), al is dit geluid uniek genoeg om méér dan tevreden te zijn met 1 zo'n plaatje per jaar.

Maar niet direct helemáál overtuigd dus, da's normaal wel zo. Toch z`n minste release bij TTM denk ik.. maar wat zegt `t

avatar van tovenaar
De andere kant ziet er trouwens veel leuker uit!

avatar van Onderhond
Vind persoonlijk de eerste twee nummers er erg bovenuit steken. Weer geweldig beukwerk van de peaky meneer.

Iskea on Puu is gewoon erg komisch. Erg fijne geluidjes, stevige kicks. Peaky is en blijft de Braindead onder de darkcore producers. Goor, maar met de glimlach. Vind het een érg aanstekelijk trackje. Fasttestaa is m'n favoriete nummertje van de EP. Verdacht hard, droog en dolkomisch. Muziek die een beetje met dezelfde alles-moet-kapot ingesteldheid gemaakt wordt die je ook bij nogal breakcore producers vindt. Vooral fijn dat Peaky z'n eigen zooi hier overhoopgooit.

Inderdaad niet echt vernieuwend, maar ik vind dat een artiest als Peaky ook niet vernieuwend hoeft te zijn. De man heeft z'n eigen stijl, en daar hoeft hij niet teveel van af te wijken. Wat hij wel goed doet op het A-kantje is zijn eigen stijl een nieuw likje verf geven. Iets wat ik een beetje mis op de B-kant. Fijne nummertjes, dat zeker, maar echt iets teveel een gewone voortzetting van Peaky's eerdere werk. Illala vind ik dan nog de minste. In tegenstelling tot de samples op de A1 vind ik dit een beetje pover, en beteuterd klinken. wordt , al valt het al bij al nog wel mee.

Maak er toch 4.5* van, want die eerste twee vind ik gewoon overheerlijke 5* knallers.

avatar van Goodfella
Klik hier voor een heerlijk nieuw (remix?) trackje van onze Peaky.

En 10 juni dus een Peaky editie van Club r_AW, ik moet er nu al van lachen

avatar van Onderhond
Heb ondertussen wel enorm veel zin in Peaky's album. Dit klinkt allemaal geweldig

Jornaquin
Goodfella schreef:
Klik hier voor een heerlijk nieuw (remix?) trackje van onze Peaky.

En 10 juni dus een Peaky editie van Club r_AW, ik moet er nu al van lachen

Ik ben ook van de partij