Skid Row - B-Side Ourselves (1992)

Metal / Rock
Label: Atlantic

1. Psycho Therapy (2:33)
  2. C'Mon and Love Me (3:24)
  3. Delivering the Goods (5:02)

met Rob Halford

4. What You're Doing (4:28)
  5. Little Wing (3:22)
avatar van Double Deuce
Tsja wat moet je hier van vinden? Ik heb dit altijd een manier van snel geld willen verdienen gevonden: even een album met een handvol nummers uitbrengen die samen nog geen 19 minuten duren. En dan nog covers ook. Als die dan goed zouden zijn dan valt er nog wat te rechtvaardigen maar ik vind alleen Delivering the Goods interessant en de rest kan me niet zo boeien.

Misschien was het succes met Slave to the Grind dusdanig groot dat er geen tijd was om een nieuw album op te nemen en dan moest dit het zoethoudertje zijn want meer is het niet.

Kan er niet meer dan 2 sterren van maken.

avatar van Ducoz
Het zijn dan ook oudere B-sides.
Heeft vrijwel niets met Slave to the Grind te maken!

Ik vind het vooral jammer dat Holidays in the Sun en T.N.T er niet gewoon bij zijn gezet, die hebben ze ook opgenomen.

avatar van vielip
Deze laatst voor enkele euro's op vinyl gekocht. Had 'm nooit gekocht vanwege m'n doorgaans weinig positieve ervaringen met covers in combinatie met de korte speelduur. Maar door de verleidelijke prijs nu dus toch overgehaald. En ik moet zeggen dat het me meevalt. Elk nummer klinkt lekker fris en energiek. Ik lees hierboven dat het niet uit de periode van Slave to the grind komt maar ik vind het productioneel toch akelig hetzelfde klinken. Dezelfde open rauwe sound. Jammer blijft inderdaad de korte speelduur. Holidays in the sun en TNT hadden er absoluut bij gemogen. Een ander puntje van kritiek; waarom in hemelsnaam de fantastische solo aan het eind van Little wing zo abrupt wegdraaien? Echt belachelijk gedaan! Daar hadden voor mij nog wel wat minuten achteraan mogen komen. Verder een genietbaar tussendoortje. Niks meer niks minder. En zo was het destijds ook bedoeld als ik me niet vergis.

avatar van MetalMike
Verdomd leuk plaatje, nog steeds een kleine genieter om het op te zetten. Een vermakelijk tussendoortje. Klein eerbetoontje, niets meer of minder, maar met verve gedaan.