Hellwitch - Syzygial Miscreancy (1990)

Label: Wild Rags

1. The Ascent (0:34)
  2. Nosferatu (2:30)
  3. Viral Exogence (4:50)
  4. Sentient Transmography (4:40)
  5. Mordirivial Dissemination (5:58)
  6. Pyrophoric Seizure (3:16)
  7. Purveyor of Fear (3:44)
  8. Nosferatu [1986 Transgressive Sentience Demo] * (3:02)
  9. Satan's Wrath [1986 Transgressive Sentience Demo] * (5:41)
  10. Torture Chamber [1986 Transgressive Sentience Demo] * (2:55)
  11. Fate at Pain's End [1986 Transgressive Sentience Demo] * (5:50)
  12. Degeneration [1987 Mordirivial Disemanation Demo.] * (2:54)
  13. Nosferatu [1987 Mordirivial Disemanation Demo.] * (2:31)
  14. Purveyor of Fear [1987 Mordirivial Disemanation Demo.] * (3:42)
  15. Pyrophoric Seizure [1987 Mordirivial Disemanation Demo.] * (3:22)
  16. Archangel [Death Cover] [1989 Rehearsal Demo Demo] * (3:12)
  17. Mordirivial Dissemination [1989 Rehearsal Demo Demo] * (5:33)
  18. Viral Exogence [1989 Rehearsal Demo Demo] * (4:53)
  19. Nosferatu [1984 Nosferatu Demo] * (3:20)
avatar van scott
Vette plaat! Deze plaat heeft een gitarist die graag wat los gaat in de vorm van rare rifs/solo's en maniakale zang. De productie is weer net zo raar als alle andere scott burns producties, dynamiek met de diepte van een pizza maar gelukkig is het goed luisterbaar.
Lekkere obscure grind/death/trash metal op het wild rags label waar je vaak gave en bijzondere muziek vond. De plaat is wel zeldzaam en kom je hem tegen dan raad ik je aan om de overweging te maken de vraagprijs te betalen. Dikke trash dat goed gespeeld is en origineel klinkt ik weet zo geen vergelijk met andere bands en dat is positief.
+stemvervormers
+lijpe solo's
+orginaliteit
-bas in de productie,dreunt irritant

avatar van Edwynn
Yes sir! Behalve dan die productie-argumenten. Dat stoort mij echt totaal niet.

Een beetje vergeten ondergrondse parel. Enigszins onstuimige death/thrash, maar past goed bij alles wat er toen uit Tampa, Florida kwam opborrelen.

Niet zo lang geleden nog eens uitgebracht via displeased.

avatar van namsaap
Als ik dit in 1990 had leren kennen had ik dit vast beter kunnen waarderen. Nu komt het zeker niet binnen...

avatar van Lau1986
Een lekker plaatje, kort maar krachtig. Tenminste als je de originele versie hebt. Helaas heb ik de rerelease die vol staat met demo materiaal, leuk voor eens, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de originele setting. En dan heb je een heerlijk venijnig thrash plaatje met een fijn rauw randje.