Magma - K.A. (2004)

Label: Seventh

1. I (11:12)
  2. II (15:53)
  3. III (21:44)
Dat een stokoude en bijna begraven band (met alle respect) als Magma nog eens terug zou komen met zo'n fantastisch album als deze had ik nooit verwacht. Zeker één van hun beste werken!

avatar van platedraaier
Ja, ik moet zeggen dat ik ook aangenaam verrast ben. Lekkere koortjes en een echte Magma sound.

avatar van ChrisX
Jeetje, wat heeft dit album een fantastische drive ... langzaam word de spanning en de intensiteit opgebouwd tot aan de allerlaatste Hallelujah's in III.

Ben m'n collectie aan het opschonen en daar waar ik de originele studio-albums eigenlijk niet meer goed aan kan horen (Kobaia, Wurdah Itah, MDK, Kohntarkosz) vind ik de recente live-uitvoeringen / opnames en ook dit latere studio-album op een of andere manier veel beter te pruimen.

Advies gevraagd: als me deze zo goed bevalt is de kans dan groot dat ik het laatste album, Ëmëhntëtt-Ré, me ook zal liggen?

Dit is dus echt nog gekker dan Gong. Leuk!