2Pac - Live (2004)

Label: Koch

1. Live Medley (3:05)
  2. Intro (0:13)
  3. Ambitionz Az a Ridah (2:49)
  4. So Many Tears (1:28)
  5. Troublesome (3:05)
  6. Hit Em Up (4:16)
  7. Tattoo Tears (2:26)
  8. Heartz of Men (0:07)
  9. All About You (3:43)
  10. Never Call You Bitch Again (2:26)
  11. How Do You Want It (8:02)
  12. 2 of Amerikaz Most Wanted (6:07)
  13. California Love (5:34)
eazyfan
lekker album met leuke trax als California Love,How Do You Want It,2 of Amerikaz Most Wanted,....
zeker een aanrader.

CaliLove
Je kan beter gewoon de albums kopen vanwaar deze tracks komen, zo leer je ook z'n andere dope nummers kennen.

eazyfan
Ja maar dit is Live

avatar van KILLERBEE99
Voor de 2Pac fans een echte aanrader, maar als je nog niet met 2Pac bekend bent, zeker geen aanrader om met live muziek te beginnen.

PriestMaiden
Goeie live plaat.

avatar van makaveli2
Wat is dit zeer slecht in elkaar geflanst zeg! Zowel het concert zelf als de opname.

Bij de track "Heartz Of Men" (die ook maar 7 seconden duurt ? ), hoor je de DJ die gewoon wat zit te skippen tussen de nummers op All Eyez On Me. Wat een prutser. Voorbereiding mensen.. Dit slaat natuurlijk nergens op. Daarnaast hoor je op de opname sommige stukjes twee keer. Zo enthousiast hoeft het van mij nou ook weer niet

Echter krijg ik wel een beetje een beeld van de sfeer die er toen werd neergezet. Wat een energie had die man toch!

Hoewel ik een groot 2Pac fan ben, en deze cd wel bezit, kan ik hier niet echt van genieten. **ster