Phil Rudd - Head Job (2014)

Australiƫ
Label: Universal

1. Head Job (3:35)
  2. Sun Goes Down (2:51)
  3. The Other Side (4:31)
  4. Crazy (3:53)
  5. Lonely Child (4:03)
  6. Lost in America (3:43)
  7. No Right (4:08)
  8. Bad Move (2:41)
  9. When I Get My Hands on You (4:06)
  10. Repo Man (3:23)
  11. 40 Days (3:34)
avatar van Metalhead99
Het eerste solo album van AC/DC drummer Phil Rudd. Ik weet hier werkelijk niks van. Zo heb ik geen idee of hij het gewoon met een band opgenomen is of dat hij alles zelf heeft gedaan en of er gezongen word.

avatar van Metalhead99
Volgens Ac/Dc's Phil Rudd Is 'So Proud' Of His Solo Album 'Head Job' - Blabbermouth.net doen ene Allan Badger en Geoffrey Martin (2 lokale musici die Phil in Nieuw-Zeeland ontmoette) mee. Phil heeft alleen het meeste van de nummers geschreven en was zelf ook de producer.

avatar van Metalhead99
Haha, inderdaad, maar op die foto's ziet Phil er tenminste nog wel redelijk uit. Op die foto in de blabbermouth pagina lijkt hij wel 100...

buizen
He wat is dit? Een steady AC/DC drummer die een eigen album 'doet'? Wat krijgen we nou?
Is dat de officiele clip, Rudi S? Dan is het wel humor.
Trouwens dat 'simpele' nummer klinkt helemaal niet verkeerd.

avatar van Rudi S
buizenhet zou volgens de you tube info de officiele clip zijn.
Ik zag trouwens dat die clip ook te vinden was via de link van Metalhead99 naar dat blabbermouth artikel

buizen
Rudi S schreef:
buizenhet zou volgens de you tube info de officiele clip zijn.

Die indruk had ik ook al Rudi, dat het zich hier om de officiele clip handelt.
Geweldige clip, die doorleefde koppen tegen die muurtjes of rolluiken en dan met de lyrics leunend op het crashbekken (18'') van Phil. Het is volgens mij een kwinkslag naar de clipjes die youtubers zelf maken (met lyrics).

avatar van kaztor
Getuige het laatste nieuws rondom deze man kan de promotie van dit album eigenlijk niet beroerder...

avatar van Rudi S
Voor promotie geldt nog altijd; beter slecht nieuws dan geen nieuws, hij staat toch in de schijnwerpers.
Het bericht was vandaag gewoon bij de NOS televisie op het nieuws.
Alles is ook weer een beetje afgezwakt, er dreigt nog maar 7 jaar in de knast.

avatar van Metalhead99
Hij is nu alweer vrij (las ik vanochtend in de krant). Voor die zogezegde opdrachten tot liquideren was er te weinig bewijs. Hij werd nog wel beschuldigd voor bedreiging en drugsbezit, maar werd op borgtocht alweer vrijgelaten. De soap is nu dus weer ten einde.

avatar van riesj68
Nee, de soap gaat vrolijk door. Morgen moet meneer zich melden bij de rechtbank en de geruchten houden stug aan. Bovendien heeft Angus laten weten dat het gat tussen AC/DC en Phil erg groot is. Ik ben bang dat we volgend jaar alleen nog Angus als oorspronkelijk lid op het podium hebben staan. En AC/DC zonder Malcolm en Phil, pffff, dat swingt een stuk minder. En dan nog niet eens in Nederland. Jammer dat zo'n grote band zo richting einde marcheert.

avatar van haythijs
Is het al zeker dan dat de band niet NL aandoet tijdens hun tour? Dat zou jammer zijn, want zou ze nog wel een keer live willen meemaken, al is Angus dan het enige oerlid.
Riesje68, mochten ze niet komen dan raad ik je een keer High Voltage aan. Geweldige coverband, bijna 1 op 1. De zanger overtreft zelfs de jonge Brian, overigens klonk de vorige zanger van deze band dan juist vrijwel identiek aan Bon. Eigenlijk zouden zij dus nu ook de drummer en ritme gitarist moeten vervangen

avatar van gigage
Het album is re-released en nu met een 2017 Europese tour eraan vastgeknoopt. Dat wil zeggen voornamelijk UK, Tsjechie en Slowakije. In ieder geval gaat het na het huisarrest van een maand of 8 weer wat beter met de oud-drummer van AC/DC.