menu

Restorations - LP3 (2014)

mijn stem
4,17 (3)
3 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: SideOne Dummy

  1. Wales (4:17)
  2. Separate Songs (3:37)
  3. Misprint (4:57)
  4. Tiny Prayers (4:30)
  5. All My Home (4:33)
  6. Most Likely a Spy (3:27)
  7. No Castle (3:43)
  8. The Future (4:23)
  9. It's Not (6:47)
totale tijdsduur: 40:14
zoeken in:
Ergens tussen Bruce Springsteen. Lucero en iets 90's punkacchtigs (Hot Water Music?) verbaasde me het bij LP2 al dat de band in Nederland nog niet werd opgepikt. Op LP3 kan je er eigenlijk gewoon niet omheen. Dikke Born In The USA stadion vibe, maar minder punk dan voorheen. Toch heeft het een rauwe kwaliteit die moeilijk te negeren is. Persoonlijk ben ik er nog niet uit hoe goed ik dit vind, maar voor liefhebbers van typysch Amerikaanse rock met een groots gebaar; luisteren!

avatar van DjFrankie
4,0
DjFrankie (moderator)
Goeie plaat, in de stijl van Lonely the Brave. Raar dat dit nog zo weinig is opgepakt? Stem zit inderdaad niet ver van Bruce af, maar de sound is veel rauwer.
2 Stemmen nu beide uit Venray

avatar van coldwarkids
4,0
Typisch een gevalletje "gejat" van The Gaslight Anthem. Wel heel erg goed jatwerk. Most Likely A Spy geeft m'n kippenvel tot en met!! Dit soort bandjes mogen er vaker zijn.

avatar van crosskip
Dit is ook zo'n album wat ik om de een of andere reden niet had gecheckt, maar wel interessant genoeg vond om in m'n updates had gezet. Dus coldwarkids bedankt voor de herinnering dat ik dit nog eens op moest zetten!

avatar van coldwarkids
4,0
Beetje Bruce Springsteen af en toe klopt wel een beetje (wat ThirdEyeCitizen tikte)
Al is het wel erg makkelijk om daarmee te vergelijken.

Seperate Songs en Most Likely A Spy zijn briljantjes.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:00 uur

geplaatst: vandaag om 14:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.