Andy Shauf - The Bearer of Bad News (2012)

Canada
Folk
Uitgebracht in eigen beheer

1. Hometown Hero (3:43)
  2. Drink My Rivers (4:22)
  3. I'm Not Falling Asleep (2:54)
  4. Covered in Dust (2:49)
  5. Wendell Walker (8:23)
  6. You're Out Wasting (3:46)
  7. The Man on Stage (2:09)
  8. Jesus, She's a Good Girl (3:19)
  9. Lick Your Wounds (3:10)
  10. Jerry Was a Clerk (4:00)
  11. My Dear Helen (5:30)
avatar van Mctijn
Dit is een album uit 2012 toch?

avatar van Rudi S
Zelfs de hoes is hetzelfde.

avatar van philtuper
Het klinkt igg wel mooi. Ben nu bij Drink My Rivers en dat bevalt me zeer...

avatar van rem.k.o.
Mctijn schreef:
Dit is een album uit 2012 toch?

Nee dit komt uit 2015!
Geweldig album, soms recht voor zijn raap, dan weer mystiek. Ingetogen expressie, minimaal en toch gevarieerd. Raar dat ik er hier niet meer over lees; echt een aanrader voor de gemiddelde MM-bezoeker!

avatar van Ducoz
Eerst als eigen beheer album uitgebracht, nu dan eindelijk onder een label met distributie. Dus een album uit 2012, maar nu heruitgegeven.

Een goed album met een groot aantal mooie liedjes. In de eigen garage opgenomen. Live charmant maar nog niet geheel overtuigend.

avatar van beachlicious
Het album wat ik deze zomer het meest heb geluisterd, daarom niet verwacht dat hij live zou tegenvallen. Hij kwam zeer verlegen en onverstaanbaar over. Mogelok was het contract met Riley Walker een uur daarvoor te groot. Maar het album is prachtig, voor liefhebbers van bv Elliot Smith.

avatar van bommel
Ja inderdaad, lijkt wel een beetje op Elliot Smith.
Leuke CD , die Andy gaan we goed volgen