It, the 4th Album (1995)

Dance
Label: EVA

1. Kellee - My Love (5:04)
  2. Pamela Fernandez - Let's Start Over (2:54)
  3. Raw Junkies - Doe Doe Drummin' (4:35)
  4. H20 - Livin' for the Future (3:23)
  5. The Shaker - Smog (5:48)
  6. Snh Foundation - Find a Way (2:25)
  7. Sauza Doble - I Luv' to Dance (2:46)
  8. Wildchild - Legends of the Dark, Part 2 (4:19)
  9. Blunt Funkers - God's an Astronaut (7:13)
  10. Size 9 - I'm Ready (7:23)
  11. Streetlife - Love Breakdown (5:09)
  12. Quakerman - Schlam Me (1:13)
  13. Ruffneck - Everybody Be Somebody (3:47)
  14. Dimitri en Eric Nouhan - Cuba (3:41)
  15. Underworld - Born Slippy (6:33)
  16. Dreadzone - Zion Youth (4:24)
  17. Chill 'n' Force - (Get Up'n) Move Raver (3:56)
  18. Tom Wilson - Techno Cat (3:58)
avatar van Sjaan
Top album, vanaf deze cd werden ze echt bekend omdat er altijd een paar commerciele nummers op stonden.

Mojo Pin
Expliciete hoes zeg!

Mojo Pin schreef:
Expliciete hoes zeg!

In die tijd was discotheek IT o.l.v. Manfred Langer ook lekker expliciet en dat maakte het tot de bijzondere tent dat het toen ook was.

avatar van Kos
Kos
Dit was echt een fijn IT-album.

avatar van tnf
tnf
In ieder geval de It-cd met de mooiste hoes van de reeks, qua tracklist verder ook een van de betere.

avatar van Safri
Hoe kan ik die andere IT albums nou vinden op Musicmeter? Zoeken levert geen resultaten op.

avatar van psychonaatje
Safri schreef:

Klikken op het label EVA. Of in het zoekdingetje helemaal rechtsboven it, the intoetsen (met komma ertussen), dan krijg je een lijstje met de It-albums.

avatar van Safri
Dank u

avatar van Sjaan
Zoeken gaat niet altijd even jovel.Op tiesto bijv. reageert tie gewoon niet.

Sjaan schreef:
Op tiesto bijv. reageert tie gewoon niet.

Wel als je netjes de puntjes op de e zet

serieus?? Ok thanks...

avatar van pureshores
deel 4 met weer een mix van (club) hits, wat bekende namen en een rijtje obscure tracks

Hits dus van Size9-I'm ready, Kellee-My love (wat nu ontzettend dated klinkt), Ruffneck (hoog classic gehalte), Tom Wilson-Techno cat (hoog Armand van Helden gehalte) en natuurlijk Born slippy

Het nummer van Pamela Fernandez moet ik terugzoeken maar de naam is wel bekend van Kickin in the beat en H20 is een remixteam dat al een hoop acts heeft geremixed.

Grappig dat club en techno door elkaar gaan-moet deze cd ergens in een kist gaan zoeken maar het lijkt naar de tracklist kijkende niet naar een keiharde climax te werken maar up en down te gaan

En Quakerman zwerft hier ook ergens rond-wel erg kort ertussen dan

avatar van T.O.
Die versie van My Love met pianootje heeft me altijd meer bekoord dan die op dit album staat.

avatar van pureshores
volgens mij waren er 2 versies die veel gedraaid werden, de bekende met geschreeuw en 1 met een piano inderdaad waarbij de zangeres iets lager gepitched klinkt , die bevalt mij ook beter