Hymen Holocaust - Necromance (2006)

1 stem

Label: No Escape

1. Indecent Assault (2:28)
  2. Virgin Surgeon (3:39)
  3. Chronic Vaginal Itch (3:48)
  4. Sick Pervert (2:07)
  5. Self Mutilation (3:12)
  6. The Hymen Crusher (2:33)
  7. Necrophile (2:37)
  8. Giant Tits / Swollen Clits (6:12)
Berzerker
Niet zo'n goed album, de stemvervormers zijn opzich wel cool, maar de rest is niet echt leuk om aan te horen, geen blastbeats, vage gitaren, en teksten die shockerend bedoeld zijn, maar dat dus echt niet zijn.

Misschien vind ik dit later leuker, maar voor nu 1,5*, geef me dan maar Cliteater (dit is een side-project van de drummer van Cliteater)

avatar van bennerd
Goede Goregind...

moest het niet zoveel minpunten hebben, waarvan Berzerker eral het merendeel heeft opgesomt. Het ergste minpunt blijft vooral dat het enorm saai is. Het groovet maar wat door, en af en toe komt het eens lekker los, zoals in Chronic Vaginal Itch, maar veel snelheid en geblast hoef je er niet in te verwachten. Vergelijk het wat met "Invention-Destruction" van The Day Everything Became Nothing, maar dan minder catchy. (Veel minder catchy)

Rompepropfans moeten hier wel mee weg kunnen, behalve dat dit nergens de genialiteit van bovengenoemde band haalt (geen grappige teksten, geen aanstekelijke grooves, geen zwaar gitaarspel, ...)

Conclusie: heel redelijke Gore.

avatar van jedimaster
De hoes van de film nekromatik gejat.