Stalley - Ohio (2014)

Label: Maybach

1. Welcome to O.H.I.O. (2:16)
  2. Jackin' Chevys (3:26)
  3. Problems (3:24)
  4. Boomin' (4:30)
  5. What It Be Like (4:05)

met Nipsey Hussle

6. One More Shot (4:31)

met Rick Ross en August Alsina

7. Always Into Something (3:11)

met Ty Dolla $ign

11. Free (3:16)
  12. Navajo Rugs (7:25)

met De La Soul

avatar van DopeLemon
ben benieuwd, zijn mixtapes zijn altijd de moeite waard

avatar van Yestsida
Niets speciaal.

Dit is wel een tof debuutalbum maar toch beluister ik het niet veel. Stalley is hier de voornaamste reden van, leuke rapper maar hij grijpt me niet. De beats zijn vermakelijk en doen veel denken aan de West Coast, toch zit er hier ook niets tussen dat écht de moeite waard is.

De gastartiesten zijn tof. Nipsey Hussle ondersteunt de gastheer prima op de soulvolle beat van What It Be Like. August Alsina verzorgt een refrein voor een nummer dat het normaal wel goed moet doen op de radio. Rick Ross doet het vervolgens ook goed op One More Shot. Ty Dolla $ign staat in de schaduw van de beat van Always Into Something, maar is zeker niet storend. Producer Rashad brengt een goed gezongen refrein op het liefdesnummer over een auto, Chevelle.
Met De La Soul ben ik eigenlijk niet bekend, maar ze doen het goed op Navajo Rugs! Wel mocht de afsluiter van dit album ingekort worden.

Zoals ik al aanhaalde in het begin: het is niet slecht maar niets blijft me echt bij.

Toch nog 3,5* want de kwaliteit is er zeker.

avatar van Oortrommel
Aardig voor een keertje. Hoogtepunt is Jackin' Chevys, vooral door de Eazy-E tribute.