Pearl Jam - Amsterdam, NL June 16, 2014 (2014)

Label: Ten Club

30. Sonic Reducer
  31. Alive
  32. Indifference
avatar van Funky Bookie
Wederom was de band fantastisch in vorm. De geblesseerde knie van Eddie zorgde voor wat overmatig "medicijn" gebruik, maar dat ging niet de ten koste van de kwaliteit. Leuk was het bruggetje van de 5-1 overwinning tegen Spanje op het WK naar Animals.
Vrij veel weinig live gespeelde nummers in de setlist, dus feestje voor de fans.

avatar van Manfield
Eddie heeft die twee dagen inderdaad heel wat flessen wijn naar binnen gegoten. Een dorstig individu.
Die knie gaf hem toch wat beperkingen. Maar 2 fantastische concerten van de gehele band, met mooie songkeuzes.