Subway to Sally - Bannkreis (1997)

Duitsland
Rock / Folk
Label: BMG

1. Alle, Psalite Cum Luya (1:06)
  2. Mephisto (5:00)
  3. Unterm Galgen (4:21)
  4. Ein Baum (4:37)
  5. Das Rätsel (4:02)
  6. Kruzifix (4:57)
  7. Sanctus (2:06)
  8. Zu Spät (3:22)
  9. Liebeszauber (5:01)
  10. Element des Verbrechens (4:12)
  11. Schlaflied (2:55)
  12. Syrah (5:29)
avatar van Sinner
Van alle folk / rock / metal bands (Skyclad, In Extremo etc) is Subway To Sally wat mij betreft verreweg de beste. Ze zijn razendpopulair in Duitsland, hebben al een hele reeks cd's uit en hun live shows zijn geweldig maar toch slagen ze er blijkbaar maar niet in om internationaal ook door te breken. En dat is jammer. De songs zijn uitstekend, soms een beetje duister en melancholisch, maar altijd met veel variatie. Liefhebbers van dit soort muziek (en de eerdere twee genoemde bands) mogen dit zeker eens gaan beluisteren.

Mijn favoriete songs zijn het lekker catchy Mephisto, Das Rätsel, Unterm Galgen en Liebeszauber.

avatar van Rinus
Erg goed album, en gek eigenlijk, dat deze band uit Potsdam in Nederland zo onbekend is.