NOFX - Wolves in Wolves' Clothing (2006)

Punk
Label: Epitaph

1. 60% (2:25)
  2. USA-holes (2:13)
  3. Seeing Double at the Triple Rock Http://www.youtube.com / match?v=XE190Dt95Hs (2:09)
  4. We March to the Beat of Indifferent Drum (2:38)
  5. The Marxist Brothers (2:43)
  6. The Man I Killed (1:18)
  7. Benny Got Blowed Up (1:05)
  8. Leaving Jesusland (2:54)
  9. Getting High on the Down Low (1:13)
  10. Cool and Unusual Punishment (2:05)
  11. Wolves in Wolves' Clothing (1:57)
  12. Cantado en Espanol (1:26)
  13. 100 Times Fuckeder (1:57)
  14. Instant Crassic (0:34)
  15. You Will Lose Faith (2:31)
  16. One Celled Creature (1:31)
  17. Doornails (2:14)
  18. 60% [Reprise] (1:54)
  19. Untitled Track (11:29)
  20. Insulted by Germans... Again * (2:38)
ik verlang al!

wel beetje tegenvallende hoes

Ik heb hem vanmiddag gehaald. Ik ga hem nu maar eens in de stereo stoppen

haa! al te koop? waar?

avatar van platedraaier
HerrieM schreef:
Ik heb hem vanmiddag gehaald. Ik ga hem nu maar eens in de stereo stoppen

Ik begrijp uit de stem dat HerrieM het niet echt een goeie plaat vind. Kun je misschien een recensie geven?

Ik heb hem nu pas een paar keer gedraaid, dus mijn mening kan nog bijgesteld gaan worden. Het klinkt als een echte NOFX plaat. Goed strak gespeelde uptempo nummers, maar nergens wordt de plaat echt bijzonder. Daarnaast is hij veel te kort voor een volledig nieuw album. Er staan achtien nummers op en een "bonus" wat gewoon wat gepluk aan gitaren is. De achtien nummers zijn na een kleine 34 minuten op en dan is niet bevredigend.

Het is dus zeker niet slecht, maar ik had er stiekem toch meer van verwacht. De 2,5* is dus vooral uit teleurstelling.

ps. hij ligt bij mijn locale cdzaak al in de schappen, maar die heeft wel vaker albums "vroeg" liggen.

NOFX is geen diepzinnige, virtuose of wereldschokkende muziek, maar toch blijven ze me steeds boeien. Terug een leuke cd, misschien niet zo goed als Punk in Drublic of War on errorism, maar wat niet is kan nog komen. Gewoon leuke punkrock van de meesters zelf.

Nu is het uitkijken naar de nieuwe AFI en Rise Against !

lkkr album, erg varierend ook als je de goede volgorde van het album luistert

als je van punk houdt een musthave... \m/-_-\m/

Middelmatig NOFX album.

weeral een lekker album, aanstekelijke melodietjes, 4

avatar van MichelDumoulin
USA-holes is een lekker nummertje!

Middelmatig, en iedere denkbare cliché komt weer langs. En dat 'Buuhuuhuhh Amerikanen zijn dik en zien hun genitalieën niet' niveau mag ook voortaan weg blijven. Wat slécht.

avatar van gameg
heeft n aantal sterke nummers maar de rest boeit me niet zo...ben n hele grote nofx fan maar vind dit nieuwe album toch tegen vallen na de 2 goede albums hiervoor

2,5 sterren

avatar van Dilla
Lekker cdtje dit. Ik vind hem iig beter dan z´n voorganger. Altijd al een zwak gehad voor deze jongens, omdat het mijn eerste aanraking was met punk-rock. De typische NOFX sound brengt dan altijd weer mooie nostalgische herinneringen naar boven. Toch 3.5*, ondanks dat ik vind dat deze jongens de afgelopen jaren ruimschoots zijn ingehaald door collega bands als Lagwagon en Strung Out.

R_A_M_O_N_E_S
Ik vind hem niet zo goed als War on Errorism.
Het is geen slecht album, maar had er eigenlijk wel wat
meer van verwacht. De hidden track hadden ze ook wel mogen
weglaten (ruim 11 minuten akoestisch gepingel of wat het ook mag zijn). Beste tracks op deze cd zijn: USA-Holes, The Marxist Brothers, Cool and Unusual Punishment en Instant Crassic. Voor nu 3 *

PriestMaiden
Tof punkrock werk beetje in de stijl van The Offspring en Green Day (maar ietsje meer 'punk')