David T. Chastain - Within the Heat (1989)

Label: Shrapnel

1. Excursions into Reality (4:58)
  2. Dangerzone F107 (4:01)
  3. The Visionary (3:55)
  4. Return of the Six (2:31)
  5. Nightmares (4:27)
  6. Within the Heat (3:46)
  7. Zfunknc (3:13)
  8. It's Still in Your Eyes (3:57)
  9. In Your Face (3:21)
  10. Phanteon (2:33)
  11. Desert Nights (3:02)
Dit is een gevarieerd album met zowel snelle solo's als accoustische stukken. Melodieus, spannend en het zit knap in elkaar. Vooral Dangerzone F107 is een geweldig nummer. Het baswerk is ook indrukwekkend.

Joy
kheb um ergens onder stof in de kast staan

wel aardig maar niet erg luisterbaar

broertje malmsteen

nadeel van al die virtuozen is dat ze ieder nummer vol met pielwerk proppen, chastain is er ook zo een

neemt niet weg dat hij met volledige band en zangeres, hoe heet dat mens ook weer, leather? aardige platen gemaakt heeft

Nou ik vind het pielgehalte wel meevallen bij hem vergeleken met Yngwie en dergelijke.

De eigen band Chastian was met Leather Lone - en die vind ik weer niet zo, typische cliché, blikkerige metal naar mijn smaak...

Joy
die met leather vond ik dan wel weer ok, dikke strot dat mens,

muzikaal ok, geluid ruk, maar das typisch 80's

50 platen uitgebracht trouwens