Regal Worm - Neither Use nor Ornament (2014)

Alternatieve titel: A Small Collection of Big Suites

1 stem

Rock / Avant-Garde
Label: Quatermass

1. Odilon Escapes from the Charcoal Oblivion, but Endeavours to Return and Rescue the Cactus Men (18:38)
  2. Animal Attic (2:58)
  3. Tombland Guerrilla (1:21)
  4. Sovereign of the Skies (4:56)
  5. The King of Sleep (Parts 1 to 5) (18:34)
avatar van hanshoek
Voor het overgrote deel een Engels één mans project van Jarrod Gosling. Op Bandcamp omschreven als 'progressive psychedelic'. Maar dan wel met een twist. Geen lange solo's, geen krachtpatserij, eerder speels maar wel vol afwisseling. Misschien een soort Canterbury in de overdrive wat betreft ritmewisselingen. Veel effecten, hoofdzakelijk door toetsinstrumenten en andere productie grapjes. The Cardiacs komen vaak als associatie bij mij op, maar dit klinkt wel wat lichter aangezet.