Aestrid - No Map or Address (2014)

Label: Full Spectrum

1. Billy (5:26)
  2. Okeio (6:32)
  3. N413 (6:35)
  4. Seattle or Portland (4:53)
  5. Needles of the Tree (7:41)
  6. Suburban Reverb (5:56)
  7. Long Distance Runner (5:54)
  8. No Map or Address (4:40)
avatar van frisk
Heerlijk album van een eigenzinnige Nederlandse band uit de regio Utrecht. De band mengt post rock/indie met soundscapes. Lange uitgesponnen songs met veel geluidseffecten. De muzikale invloed van Radiohead is duidelijk te horen. De band heeft het album tijdens een langdurig verblijf in Canada geschreven. Een van mijn favoriete albums van dit jaar.

avatar van Elbow
Straf spul van onze Noorderburen! Een band om trots op te zijn en te koesteren, want dit verdient zeker en vast meer aandacht! Denk aan Aereogramme, Radiohead, Placebo, Low.... Prachtige post/rock achtige sound. Wat een aangename verrassing is dit! Come on Holland be proud, Aestrid heeft een prima indie, underground album uitgebracht. Men zegge het voort

avatar van Elbow
Vanmorgen nog een 4, maar een na een dag met alleen maar Aestrid-muziek is dit met een halfje verhoogt

Dit is een groeiplaat grand cru, verslavend, emotioneel, energiek en meeslepend! Hoogtepunten? 'Billy' 'Okeio' N413' 'Needles of the tree' en 'Suburban reverb'

avatar van Elbow
Waar kunnen we het nieuwe album van het fenomenale Nederlandse Aestrid 'Silver' beoordelen ?

Nog altijd begrijp ik er geen moer van waarom jullie Noorderburen deze band nog steeds links laten liggen ??

avatar van ZOLTAR
Ik ben ook fan hoor Elbow. Ik ken 'Silver' nog niet maar deze en met name 'BOX' vind ik geweldig!

avatar van Arrie
Elbow schreef:

Ik zie dat ie er ondertussen opstaat, maar je weet dat het idee van deze site is dat albums worden toegevoegd door de users? Je had het dus zelf kunnen doen.

avatar van popstranger
Een trage groeier gebleken en met nummers als N413, Needles Of The Tree en Long Distance Runner hebben ze ook genoeg topsongs in huis om onmiddellijk in de playlist te belanden met favorieten.