Neil Diamond - Lovescape (1991)

Label: Columbia

1. If There Were No Dreams (3:16)
  2. Mountains of Love (4:53)
  3. Don't Turn Around (3:50)
  4. Someone Who Believes in You (4:14)
  5. When You Miss Your Love (4:40)
  6. Fortune of the Night (4:09)
  7. One Hand, One Heart (3:03)
  8. Hooked on the Memory of You (2:52)

met Kim Carnes

9. Wish Everything Was Alright (3:53)
  10. The Way (4:52)
  11. Sweet L.A. Days (4:13)
  12. All I Really Need Is You (4:22)
  13. Lonely Lady #17 (3:59)
  14. I Feel You (3:38)
  15. Common Ground (4:52)
avatar van SemdeJong
Heerlijk album. Zit nu aan de wijn en een kaasje en hier past deze muziek goed bij. Neil heeft een mooie stem en maakt met dit album ongecompliceerde muziek. NIet hoogdravend maar gewoon prettig om naar te luisteren. Mischien voor sommige saai maar voor een avond na een week hard werken is deze cd gewoon lekker. Voor iedere gelegenheid moet je muziek hebben. Ik raad een ieder aan om weer eens naar Neil Diamond te gaan luisteren.

avatar van goldendream
Vanaf de jaren '80 werd het echt minder met Neil Diamond. Die nummers zijn best oké, maar middelmaat regeert.