Solex - Solex Vs. the Hitmeister (1998)

Electronic / Pop
Label: Matador

1. One Louder Solex (3:27)
  2. Solex Feels Lucky (3:46)
  3. Solex in a Slipshod Style (3:44)
  4. Waking Up with Solex (3:32)
  5. Solex's Snag (4:09)
  6. Rolex by Solex (2:46)
  7. There's a Solex on the Run (3:30)
  8. Solex All Licketysplit (2:24)
  9. Solex for a While (3:53)
  10. Some Solex (3:35)
  11. When Solex Just Stood There (3:24)
  12. Peppy Solex (3:44)
avatar van titan
titan (crew)
Prachtig plak- en knipwerk. De muziek straalt daarnaast een charmante en kinderlijke naiviteit uit. Grappig ook dat in elke titel het woord solex zit .4,5*

avatar van Ludo
Solex All Licketysplit is het beste wat ze ooit gekunsteld heeft. Alleen daarom is de release al de moeite waard.

avatar van ðe waan
Tja, destijds erg leuk en vernieuwend, maar echt eeuwigheidswaarde heeft het wat mij betreft niet.

Toch zeker wel een 3,5* waard.

avatar van spinout
Het betere scheur-en plakwerk. Elisabeth bezit een mooie zangstem. Volgens mij is het niet te horen dat ze Nederlandse is.

avatar van Rudi S
Vast een vergeten pareltje uit de Nederlandse canon.
Destijds bij de release veel plezier aan dit plaatje van Liesbeth gehad

avatar van E-Clect-Eddy
Zal deze eens in de wachtlijst zetten, lang geleden eens een fijn nummer van gehoord zit in mijn mp3 verzamelen maar nadien slechts een keer een ander album dan deze geluisterd.

Was dit niet een soort Nederlandse Electro of ElectroClash variant?

avatar van Rudi S
Nee hoor, knip en plak pop.