Yakuza - Samsara (2006)

Label: Prosthetic

1. Cancer of Industry (3:02)
  2. Plecostomus (3:37)
  3. Monkeytail (5:23)
  4. Transmission Ends...Signal Lost (1:27)
  5. Dishonor (5:19)
  6. 20 Bucks (5:01)
  7. Exterminator (7:25)
  8. Just Say Know (2:57)
  9. Glory Hole (6:57)
  10. Back to the Mountain (9:02)
avatar van Bestiun
Wat een lage score voor zo'n goed album... Het is wel zo'n album wat even moet groeien, maar dan heb je ook wat! Chaos wordt hier verweven met psychedelische stukken tot een organisch geheel. Zoals ik al zei, een veel te lage score.

maniac
Avantgarde metal met invloeden uit de jazz (instrumentaria, structuren), vermengd met sferische postrock, zware postcore, furieuze Dillinger Escape plan-achtige uitstapjes, oosterse elementen en dampende rock.
Een hele mond vol ja, maar er is geen woord van gelogen.
*(met dank aan Zware Metalen kunnen het beter verwoorden als ik)

Ik zal het stem stem gemiddelde maar 'n beetje omhoog halen van dit fantastisch album.

avatar van Bart_86
Heerlijke plaat, Yakuza is toch echt wel zwaar uniek hoor!

Harlequin
Vind et wat minder dan ik et vroeger vond. Maar et beukt wel als een malle en de afsluiter 'Back to the Mountain' is wel erg bruut. En vind het hoe dan ook erg originele psychadelische jazz-metal