Crobot - Something Supernatural (2014)

Label: Wind-up

1. Legend of the Spaceborne Killer (3:18)
  2. Nowhere to Hide (3:03)
  3. The Necromancer (3:18)
  4. La Mano de Lucifer (5:35)
  5. Skull of Geronimo (3:55)
  6. Cloud Spiller (3:41)
  7. Fly on the Wall (4:10)
  8. Night of the Sacrifice (2:59)
  9. Chupacabra (3:13)
  10. Wizards (3:32)
  11. Queen of the Light (5:09)
  12. Tapdancin’ on a Tightrope * (3:30)
avatar van Kronos
Met een zanger die aan Chris Cornell in zijn goede dagen doet denken, übervette gitaarrifs en degelijke songs kan je in bepaalde kringen weinig verkeerd doen. Voor de hardrockliefhebbers is Something Supernatural dan ook een echte aanrader. Deze worp van Crobot behoort tot het betere werk van 2014.

avatar van Pater-jan
Valt weinig te vertellen (verzinnen) over deze schijf... gewoonweg VETTIG!!! Ik ben fan!

avatar van Brutus
Veel beter album dan het debuut. Dan druk ik me nog zacht uit.

avatar van Michiel Cohen
Strak album.

avatar van ZAP!
Kronos schreef:
Alleen is Soundgarden geen hardrock.

avatar van Kronos
Dat schrijf of suggereer ik ook nergens.

avatar van ZAP!
Ook goed.