NoMeansNo - The Worldhood of the World (As Such) (1995)

Canada
Label: Alternative Tentacles

1. Joy (1:40)
  2. Humans (4:11)
  3. Angel Or Devil (3:42)
  4. He Learned How to Bleed (3:42)
  5. I've Got a Gun (2:26)
  6. My Politics (5:58)
  7. Lost * (5:10)
  8. Predators (5:09)
  9. Wiggly Worm (2:14)
  10. Tuck It Away (2:10)
  11. Victim's Choice (3:25)
  12. State of Grace (5:55)
  13. The Jungle (6:39)
avatar van MichelDumoulin
Nomeansno is één van mijn favourite bandjes. Dit album is eigenlijk wel heel erg goed. Ik vind dit nog een ouderwets goed album omdat ze hier nog hele ´puntige´ songs ten gehore brengen, die niet te veel inluistervermogen van je vragen.

Live is deze band nog altijd het beste wat je kunt zien (tijdens de zomerfeesten [lees; 4daagse] in Nijmegen te zien in het Valkhof!!)

dikke 4,5 ster!!

avatar van Lexicon Devil
Het blijft voor mij toch een groot raadsel hoe het komt dat een originele, up tempo en vooral sympathieke band zo weinig stemmers heeft.

avatar van essence
Ja, NoMeansNo, een heel sympathieke band. De enige band die op zo'n goede manier een poppy punkrock brengen. Als ik de term punkpop hoor dan moet ik direct aan deze band denken. Allemaal vernuftig eenvoudig in elkaar gestoken en héél aanstekelijk.
Heerlijk bij momenten.

avatar van frolunda
Opnieuw een sterk, maar bij tijd en wijlen ook een beetje een vermoeiend album.Het blijven natuurlijk fantastische muzikanten waar de breaks en andere muzikale hoogstandjes je om de oren vliegen maar wat meer simpelere recht-toe-recht-aan nummers als Tuck it away en I've got a gun zou Nomeansno geen kwaad doen.The worldhood of the world (as such) is dan ook een goede maar niet hun beste plaat.

avatar van jurado
Humans is toch wel één van de beste (punkrock) tracks ooit gemaakt! Fantastische band.