Neil Diamond - Hot August Night II (1987)

Alternatieve titel: Recorded Live in Concert

Label: Columbia

1. Song of the Whales (Fanfare) (1:58)
  2. Headed for the Future (4:10)
  3. Septemeber Morn (4:00)
  4. Thank the Lord for the Night Time (3:25)
  5. Cherry, Cherry (3:15)
  6. Sweet Caroline (3:49)
  7. Hello Again (3:33)
  8. Love on the Rocks (3:12)
  9. America (3:55)
  10. Forever in Blue Jeans (3:28)
  11. You Dont't Bring Me Flowers (4:43)
  12. I Dreamed a Dream (4:35)
  13. Back in L.A. (2:26)
  14. Song Sung Blue (2:52)
  15. Cracklin' Rosie (2:54)
  16. I Am .. I Said (5:10)
  17. Holly Hoy (4:36)
  18. Soolaimon (1:22)
  19. Brother Love's Traveling Salvation Show (5:34)
  20. Heartlight (4:05)
Father McKenzie
Het Heilige Vuur dat Diamond scheen uit te dragen op Hot August Night, hoor ik hier niet.
Lang niet zo sfeervol of overtuigend dan die eerste Hot August Night, zijn ster begon duidelijk te tanen...

beaster1256
nee duidelijk een stap minder dan het meesterwerk uit 1972 !

avatar van vigil
De jaren '80 hoor je hier toch wel in terug, maar goed daar heb ik dan weer niet zo heel veel problemen mee. Andere wel zo te zien. Een gemiddelde van onder de 3 vind ik toch wat karig. Zeker omdat veel jaren 70 classics gewoon voorbij komen in niet onaardige versies.

Ik hoor toch nog wel wat vuur, in America bv om maar eens wat te noemen. Lied 4 heeft hier een wat aparte spelling

avatar van Pitchman
Wat een strot heeft die vent! Brute vibrato , of het hem totaal geen moeite kost.
Lekker album met goede songs. Deel 1 is ook geweldig ja. Maar heb geen probleem om dit album ook goed te vinden. Zijn stem bezorgd me soms kippenvel, dat zegt genoeg.