Gouda Spoort Nie - Goudse Snippers (2004)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Snippers
  2. Spullen Zat...
  3. Wie Zal 't Nu Weer Zijn?
  4. Overbodig

10. De Vlucht
  11. Dat Gezijk
  12. Outro
avatar van Plakband
Ik vind dit persoonlijk beter dan Gouda spoort nie (het album dus ), hoewel ik ook over dat album best enthousiast was. Ik vind dat Greg echt een hele fijne stem heeft om naar te luisteren, heel beheersd, z'n lines komen heel mooi over vind ik. Neo en Manu zijn ook goed bezig, hoewel ik voor de rest niet echt veel met hen heb.
De producties zijn ook dope, over het algemeen. Snippers, Overbodig en Je kan 't voelen vind ik de uitschieters.
Leuk ding dit, en nog helemaal gratiesj ook
3,5*!

avatar van Exfrozen
Gouda? die moet ik hebben, hoe kom je er aan?

Dank u

avatar van T.O.
Zijn die alternatieve artiestnamen echt nodig?

avatar van BoordAppel
Nu wel .

avatar van pascal83
Op alle fronten inderdaad beter dan zijn voorganger. De producties zijn vooral erg lekker en de raps aangenaam.

3.5*

*Neo en Manu 'touren' momenteel trouwens met Blaxtar (broer van Typhoon) om diens album Ozmoses te promoten.*

avatar van Plakband
Ja klopt, Colombiaanse Bloedgroep tourt ook mee volgens mij. Maja, ik zou voor die namen niet naar een optreden gaan eerlijk gezegd, wel voor Ty en Nav, die zijn dope! Alleen al om 'Jij ziet het begin niet' van Ty op die fijne Nav beat live te horen

avatar van pascal83
De nieuwe nummers van Ty zijn sowieso erg goed, 'Zo diep (mij)' is ook erg goed (als het nummer tenminste zo heet). Wel jammer dat het album van Typhoon pas in de zomer uitkomt (of later). Blaxtar is natuurlijk wel veel minder dan z'n broertje, maar 'Sensatiezoekers' en 'Hand Op' klinken bijvoorbeeld wel lekker.

avatar van HammerHead
Is dit een webrelease?

Ja, zie de link.

avatar van HammerHead
Ik meende dat webreleases niet waren toegestaan. Alleen eigen beheer releases die daadwerkelijk fysiek op een geluidsdrager zijn verschenen mochten op de site, dacht ik (als in: een bepaalde oplage aan geperste CD's oid). Op deze manier kun je namelijk elke verzameling mp3's van willekeurig welke koekebakker wel gaan toevoegen.

Ik heb de laatste maanden ook al een paar webreleases afgekeurd die in de toevoeg wachtrij stonden.

pascal83 schreef:

Volgens mij heet dat nummer van Ty 'Zo niet mij', of zegt ie echt 'diep' en ben ik doof
Blaxtar heeft eigenlijk best een irritante stem: in 'Hook Up' op Vloeistof van Opgezwolle is hij nog wel aan te horen, maar voor de rest voel ik die gast echt niet
En dat album... Tja, typisch nederhop eh, duurt allemaal veel te lang Ik geloof al die data niet meer, eerst zien dan geloven enzo

avatar van Exfrozen
Ok wel grappig niet helemaal mijn smaak het is niet slecht.
Die Manu ken ik trouwens wel, dat is Maarten van Kersbergen toch?

dion_odinot
Exfrozen schreef:
Ok wel grappig niet helemaal mijn smaak het is niet slecht.
Die Manu ken ik trouwens wel, dat is Maarten van Kersbergen toch?

klopt

avatar van tovast
pascal83 schreef:

blax is trouwens de neef van ty
broer van ty is O-dog

avatar van NovaChe
Blax, Ty en O-Dog zijn allen broerders.. Randamie Clan

dion_odinot
en dan heb je ook nog zusje dinopha

avatar van MAS
MAS
Haha het gaat al 4 jaar over Typhoon en co bij een Gouda Spoort Nie album.