BRNS - Patine (2014)

Label: [PIAS]

1. Void (5:57)
  2. Slow Heart (4:15)
  3. Intro (0:47)
  4. My Head Is Into You (4:36)
  5. Omen (4:59)
  6. - (4:46)
  7. Behind the Walls (5:44)
  8. Inner Hell (5:17)
  9. Many Chances (4:06)
  10. Last Gaze (3:31)
  11. One, Two, Three, Four (4:01)
  12. For Now (6:15)
Antagoon
Recent ontdekt en verwachtte hier wel wat enthousiasme te vinden, maar helemaal niets!? Kort door de bocht; de Belgische Foals. Als Balthazar kan doorbreken in NL, om nog maar een naam te laten vallen, dan moet dat met deze band ook kunnen. Aan de andere kant, misschien wringt het allemaal net teveel en is het te weinig catchy. De plaat heeft dan ook wat draaibeurten nodig, maar da's meestal geen probleem hier op Musicmeter

avatar van Lingerson
Ik begrijp het ook niet! Zag ze voor het eerst op les ardentes in 2013 of 2012. Vond het toen al heel mooi, even uit het oog verloren....nu maar weer eens luisteren! Misschien is het inderdaad te. Ver gezocht en te weinig hitpotentie...

ohmusica
Gezien op het festival BRUIS. Geweldige muziek en band. Eerst live zien dan geloven, op het podium overtuigt het pas echt.

avatar van knaai
De beste band van 2015. Live in Ekko in Utrecht gezien: waanzinnig goed! Duidelijke ontwikkeling na debuutplaat Wounded.