Pure is een sublabel van RRR, midden 90's zijn er een hoop van dit soort releases op uitgebracht die allemaal erg goedkoop waren (als ik het me goed herinner kon je er drie voor $10 bestellen ofzo). Natuurlijk zijn de releases van bekendere noise-artiesten nu alsnog duur/niet te krijgen, de meeste zijn verder ook niet opnieuw uitgebracht. Heb er zelf twee, Cock ESP en Licht/Shiraishi. Ergens in de 2000s (2004 geloof ik) nog één keer in het leven geroepen voor een Pure-disc van LHD. Die inlays zijn vaak erg vaag, trouwens; geen duidelijke relatie tot de titel en/of artiest. Bij die Cock ESP staan alle credits op het schijfje, want uit het papiertje word je niks wijs, haha.
Maar goed, lijkt me te kloppen, ja.

RRR releases zijn doorgaans (Pure even niet meegerekend) niet duur en makkelijk te verkrijgen; re-issues tot in den eeuwigheid. Batztoutai with Material Gadgets van Merzbow is een mooi voorbeeld. Wordt elke keer weer opnieuw uitgebracht met een Xerox van de hoes op gekleurd papier op een generiek zwart kartonnen hoesje geplakt, twee schijfjes erin en inlay erbij, klaar voor een tientje. Leuk, sympathiek label, aardige kerel ook, Ron Lessard (Emil Beaulieu).