Spain - She Haunts My Dreams (1999)

Label: Restless

1. I'm Leaving You (2:57)
  2. It's All Over (3:56)
  3. Before It All Went Wrong (3:36)
  4. Hoped and Prayed (3:54)
  5. Waiting for You to Come (3:20)
  6. Easy Lover (4:54)
  7. Bad Woman Blues (4:55)
  8. Nobody Has to Know (4:41)
  9. Every Time I Try (5:16)
  10. Our Love Is Gonna Live Forever (5:42)
avatar van Zachary Glass
"Everytime I try" - da's toch één van de mooiste nummers ooit, toch ?

Dat ben ik helemaal met je eens, maar ik vind de single versie toch nog net iets intenser.

avatar van Sander B.
Bestaan ze eigenlijk nog? hoor er namelijk nix meer over na hun laatste verzamelalbum..

dit zijn uit elkaar. Heb dit toch ergens gehoord

dit album staat al een tijdje in mijn top 10 en zal daar niet snel verdwijnen,is wel niet voor vrolijke personen gemaakt "denk ik",ze hebben echt iets apart en uniek maar spijtig dat ze geen muziek meer maken!!

avatar van sjo erd
Wat een mooie plaat.
Waarschijnlijk voor een groot deel ook op het conto van Esbjorn Svensson, de jazzvirtuoos, die de liedjes op een ongelooflijk subtiele manier van sfeer en diepgang voorziet.

avatar van sander.h
Nee, dit kabbelt mij veel te erg. Nu kan ik sommige vormen van gekabbel zeker waarderen, maar deze variant kan ik om de een of andere reden slecht aan. Binnenkort een nieuwe poging.

avatar van Chungking
Zachary Glass schreef:
"Everytime I try" - da's toch één van de mooiste nummers ooit, toch ?

avatar van deek
20 jaar geleden gekocht, maar blijft nog steeds elke luisterbeurt prachtig. Top 10 waardig..