Jim Ford - Big Mouth USA (2009)

Alternatieve titel: The Unissued Paramount Album

Country / Soul
Label: Bear Family

1. Big Mouth USA (2:33)
  2. He Turns My Radio On (3:11)
  3. Family Tree (3:25)
  4. Mixed Green (3:26)
  5. Rising Sign (3:42)
  6. I Call Her Baby (3:39)
  7. If There's a Will There's a Way (3:33)
  8. If I Go Country (3:13)
  9. Big Bouquet of Roses (2:34)
  10. Whicha Way (4:29)
avatar van Ducoz
Hendrik68 ik heb de andere, bijna 40 jaar vertraagde, albums er op gezet. Misschien dat je op deze manier in mondjes maat verder kan met Jim Ford zonder dat je in een keer de volle lading krijgt met 'Sounds of our Time'.

avatar van heartofsoul
Spijtig dat Jim Ford bij leven niet wat succesvoller was, maar wel leuk dat Bear Family hem aan de vergetelheid heeft ontrukt. Dit album, dat zo'n veertig jaar geleden werd opgenomen, werd pas 5 jaar geleden voor het eerst uitgebracht, en het is een erg fijn album met goede songs, die soms gewoon funky klinken, en soms als lekker ouderwetse country, Big Bouquet of Roses is van dat laatste een goed voorbeeld. Jammer alleen dat de stem van Ford naar mijn smaak net niet goed genoeg was, dan had ik er een half puntje bijgedaan.