Hate - Crvsade:Zero (2015)

Polen
Label: Napalm

1. Vox Dei (A Call from Beyond) (1:36)
  2. Lord, Make Me an Instrument of Thy Wrath! (1:41)
  3. Death Liberator (6:00)
  4. Leviathan (6:25)
  5. Doomsday Celebrities (4:21)
  6. Hate Is the Law (5:27)
  7. Valley of Darkness (6:11)
  8. Crusade:Zero (4:29)
  9. The Omnipresence (1:02)
  10. Rise Omega the Consequence! (5:35)
  11. Dawn of War (6:03)
  12. Black Aura Debris (1:51)
  13. The Reaping * (5:17)
avatar van Metalhead99
Death Metal is nooit zo mijn ding geweest. Bij Black Metal kan ik uitgesponnen tracks meestal wel waarderen, vooral als ze de luisteraar proberen mee te sleuren in de muziek. Spijtig genoeg merk ik dat ik dit bij een genre dat wat minder mijn ding is ik dit wat minder waardeer. Zo had ik er de nodige moeite mee om mijn gedachten erbij te houden. Vooral het wat "lompe karakter" (met gebrek aan een betere omschrijving) van de muziekstijl staat me niet zo aan. Verder gaat de stem van de zanger me na een poos wat vervelen.
Het nadeel van deze plaat (voor mij dan) is dat er maar liefst 4 nummers 6 minuten of net iets langer zijn. Dit maakt de totale speelduur op ruim 55 minuten (met de bonus track erbij). Dit is voor mij gewoon te lang, zelfs bij een band die wat meer melodie en variatie in de stijl probeert aan te brengen (dat proberen deze mannen namelijk).
Live komt dit vast een stuk beter over (vooral met een lekker onstuimig publiek), maar om er zo naar te luisteren is het niet voor mij weggelegd.

avatar van JSPR_G
Deze Polen gaan blijkbaar al lang mee. Het is het eerste album dat ik van hen hoor, maar ik vind het nogal het zwakke broertje van Behemoth.