Craig Armstrong - It's Nearly Tomorrow (2014)

Pop / Neoklassiek
Label: BMG

1. Outside (2:25)
  2. Dust (6:24)

met Jerry Burns

3. Sing (4:34)
  4. Strange Kind of Love (3:44)

met Katie O'Halloran

met James Grant en Jerry Burns

9. Lontano (5:50)
  10. Inside (2:58)

met Chris Botti

11. All Around Love (2:32)

met Paul Buchanan

12. 15 Summers (4:46)
  13. It's Nearly Tomorrow (5:22)

met Vladislav Delay

14. Tender (2:12)
  15. It's Not Alright (4:37)

met Paul Buchanan

16. Early Sun (2:36)
  17. Endings (2:20)
  18. The Sun Goes Down in L.A. * (5:50)

met Katie O'Halloran

19. In Love * (5:04)

met Vladislav Delay

20. Threshold * (5:29)
avatar van SirNoodle
Crash met Brett Anderson: schitterend nummer, het lijkt een verloren zoon te zijn vanop Suede's Dog Man Star...

Zelden zo'n mooie plaat gehoord als deze de laatste jaren.
Tussen de vocale tracks prachtige melancholieke soundtrack soundscapes.
Het 1e vocale nummer Dust, gezongen door de engel Jerry Burns, is 1 van de mooiste ballads die ik ooit gehoord heb, pffff,
Ook de nummers van de Suede zanger en de nummers van Paul Buchanan zijn prachtig.
Snap niet dat deze plaat zo onbekend is.

neo
Eens. Als liefhebber van Craig Armstrong doet dit niet onder voor andere muziek van zijn hand.

Waar ik geen fan van ben is het feit dat de digitale versie meer tracks heeft. Er zijn zelfs tegenwoordig uitgaven waarop 90 minuten kunnen worden gezet, al weet ik niet precies of er veel apparatuur is die dit kan lezen.

neo schreef:

Helemaal mee eens Neo, heb deze vorig jaar gekocht in Gent op vinyl, prachtig artwork. Zag in Gent gisteren trouwens de 2lp van Trentemoller Chronicles maar daar staan dus veel minder tracks op dan de 2cd, dat vind ik dan wel weer jammer, had er dan een 4lp van gemaakt.

Trouwens jammer dat er zo weinig vinyl te verkrijgen is van Craig.

neo
IK heb weinig lp's, maar ik zou niet zo blij zijn met een exemplaar van It's Nearly Tomorrow; je moet notabene de 2 elpee's omdraaien om het volledige album te horen.