Whiskey Myers - Firewater (2011)

Country / Rock
Label: Wiggy Thump

1. Bar, Guitar and a Honky Tonk Crowd (3:17)
  2. Guitar Picker (3:28)
  3. Ballad of a Southern Man (3:40)
  4. Calm Before the Storm (5:39)
  5. Broken Window Serenade (5:46)
  6. Different Mold (5:21)
  7. Turn It Up (3:24)
  8. Virginia (4:20)
  9. Anna Marie (3:37)
  10. How Far (3:07)
  11. Strange Dreams (5:58)
  12. Song for You (7:47)
  13. Dyin' for Tonight (4:18)
Hendrik68
Ontzettend lekkere Southern Rock van deze heren uit Tyler Texas. Miste het ook niet verkeerde debuut nog een paar echte krenten in de pap, daar barst het op dit album van. Ballad of a southern man, Broken Window Serenade en Virginia, om maar een paar te noemen. Ik kan het enthousiasme over deze plaat niet beter verwoorden dan in onderstaand artikel. Album staat overigens op Spotify, maar ook in zijn geheel op Youtube.
Recensie: Whiskey Myers- Firewater - bluesmagazine.nl

avatar van Larzz
Track 4 en 6 duren geen ruim 11 minuten zoals hier boven staat aangegeven maar beiden ruim 5 minuten. De plaat duurt daarom ruim 55 minuten en niet bijna 68 minuten. Heb de LP versie en die is met 55 minuten behoorlijk gevuld. Wel mooi zuiver geluid. Goed gemasterd voor vinyl. Beter dan tegenwoordig op menig cd gebeurt met dat verschrikkelijke en vervormende brickwalling. Een van de redenen dat ik gestopt ben met cd's kopen en luisteren en weer liever via vinyl mijn favoriete muziek beluister. Een in de meeste gevallen heerlijke luister ervaring. Plus de mooie grote hoezen erbij. Kost wel meer maar dan heb je ook wat. Deze spijtoptant is na 30 jaar weer terug op het vinylfront.

avatar van Juul1998B
ABDrums
Geweldige southern rock
Jij kan dit ook wel waarderen!