lekker heb ik toegevoegd nice album een van zijn beste vind ik eigenlijk.eigenlijk vind ik alle tracks op deze EP zalig
en het clipje van Final Frontier is pure hip-hop.
Zitten wel wat leuke dingen op, erg jammer dat het slechts zes nummers zijn waarvan één een intro. Te kort en bij sommige nummers kan het me niet bekore. De eerste twee nummers, Behind The Scenes en Final Frontier zijn daarentegen voorbeelden van tracks waarop MC Ren zijn kwaliteiten laat horen. 3.5*
ja duh daarom is het ook een EP, daar staan altijd maar een paar nummers op, en het gaat er niet om hoeveel nummers erop staan, maar de kwaliteit van de nummers, en die is zeker niet laag. kizz my black azz is wel een grappig nummer, de rest vind is ook erg lekker. dope album, vooral door de manier waarop ren rapt. ren is de meest ongewaardeerde rapper vind ik. persoonlijk vind ik hem veel beter dan bijvoorbeeld rakim, krs, cube, redman of cannibus. maar je moet maar van zijn stijl houden. feit is wel dat ren kan spitten
DPGC schreef: persoonlijk vind ik hem veel beter dan bijvoorbeeld rakim, krs, cube, redman of cannibus. maar je moet maar van zijn stijl houden. feit is wel dat ren kan spitten
Ik viseer je niet, hoor Maar dat is toch wel heel straffe taal...!
MC Ren is een rapper die vaak wordt onderschat als mensen het hebben over N.W.A.. De namen die vaak worden genoemd zijn die van Ice Cube en Eazy-E. Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd wachtte totdat Eazy-E zijn verse rapte, maar ik moet ook toegeven dat ik MC Ren qua lines erg goed uit de hoek vond komen. Ik heb een aantal nummers geluisterd en ik moet zeggen dat dit smaakte naar meer.