MC Ren - Kizz My Black Azz (1992)

Label: Ruthless

1. Intro: Check It Out Y'all (2:01)
  2. Behind the Scenes (4:36)
  3. Final Frontier (4:10)
  4. Right Up My Alley (5:37)
  5. Hounddogz (4:34)
  6. Kizz My Black Azz (4:18)
eazyfan
lekker heb ik toegevoegd nice album een van zijn beste vind ik eigenlijk.eigenlijk vind ik alle tracks op deze EP zalig
en het clipje van Final Frontier is pure hip-hop.

avatar van thomzi50
Zitten wel wat leuke dingen op, erg jammer dat het slechts zes nummers zijn waarvan één een intro. Te kort en bij sommige nummers kan het me niet bekore. De eerste twee nummers, Behind The Scenes en Final Frontier zijn daarentegen voorbeelden van tracks waarop MC Ren zijn kwaliteiten laat horen. 3.5*

1,0
heel slecht dat hij 5 nummers erop zet en 1 intro. MC Ren zou beter kunnen dan zo'n EP - 1.0

ja duh daarom is het ook een EP, daar staan altijd maar een paar nummers op, en het gaat er niet om hoeveel nummers erop staan, maar de kwaliteit van de nummers, en die is zeker niet laag. kizz my black azz is wel een grappig nummer, de rest vind is ook erg lekker. dope album, vooral door de manier waarop ren rapt. ren is de meest ongewaardeerde rapper vind ik. persoonlijk vind ik hem veel beter dan bijvoorbeeld rakim, krs, cube, redman of cannibus. maar je moet maar van zijn stijl houden. feit is wel dat ren kan spitten

avatar van P Jay
DPGC schreef:

Ik viseer je niet, hoor Maar dat is toch wel heel straffe taal...!

nouja zoals jij ook al zei: dat is de smaak natuurlijk

avatar van P Jay
Hard EP'tje. Final Frontier is écht geslaagd.Harde gangsta-teksten en heerlijk rauwe beats. Vind het toch wel 3,5 sterren waard.

MC Ren is een rapper die vaak wordt onderschat als mensen het hebben over N.W.A.. De namen die vaak worden genoemd zijn die van Ice Cube en Eazy-E. Ik moet eerlijk toegeven dat ik altijd wachtte totdat Eazy-E zijn verse rapte, maar ik moet ook toegeven dat ik MC Ren qua lines erg goed uit de hoek vond komen. Ik heb een aantal nummers geluisterd en ik moet zeggen dat dit smaakte naar meer.

avatar van BZN
BZN
Classic!

4,0 voor deze

avatar van Funnyman
Final Frontier , 3,5* voor deze EP.

avatar van CosaNostra
Waarom voor je debuut een EPtje kiezen? Geen verstandige keuze Lorenzo, maar wel een nice EPtje.