Gene Pitney - His 20 Greatest (1976)

Label: Arcade

7. Just One Smile
  8. Somewhere in the Country
  9. The Man Who Shot Liberty Valance
  10. I'm Gonna Be Strong
  11. Backstage (I'm Lonely)
  12. Something's Gotten Hold of My Heart
  18. Yesterday's Hero
  19. Teardrop by Teardrop
  20. Town Without Pity
avatar van nlkink
Een ARCADE verzamelaar uit de midzeventiger jaren. Die heb ik kennelijk vorig jaar over het hoofd gezien . De hits staan er wel allemaal zo'n beetje op maar afgaande op de ervaringen met de gemiddelde verzamelaar van ARCADE (en K-Tel) uit die periode en het grote aantal tracks zal de geluidskwaliteit wel naadje zijn.

avatar van Droombolus
Met deze comp heb ik het jaaaren gedaan kwa uncle Gene ......... Ideaal istienie, waar welke comp is dat wel. De meest in het oor springende omissies zijn It Hurts To Be In Love ( night en day, day and night ) en Mecca maar dat zijn dan misschien weer geen hits geweest in de UK. 24 Sycamore Str was een nakomertje en past hier kwa sfeer niet echt tussen.

De geluidskwali viel behoorlijk mee en is een stuk beter dan dat van de Golden Hour serie. De vergelijkbare Roy Orbison verzamelaar heb ik nog steeds trouwens...........