menu

Food - Veggie (2002)

mijn stem
3,75 (6)
6 stemmen

Verenigd Koninkrijk / Noorwegen
Jazz / Electronic
Label: Rune

  1. Tofu (3:17)
  2. Eat (6:04)
  3. Veg (3:20)
  4. Chickpea (10:18)
  5. Pie (4:45)
  6. Nofood (4:02)
  7. Mushroom (9:41)
totale tijdsduur: 41:27
zoeken in:

avatar van Fianosther
4,0
Nog een geweldige plaat van Food. Alleen lijkt het wel alsof Helge Sten (Deathprod), de producer, de grootste vinger in de pap heeft op deze release. Daardoor lijkt het soms meer op een Deathprod-plaat, waar niks mis mee is natuurlijk, dan op een plaat van Food.

avatar van unaej
3,5
Heerlijk rustige en warme plaat, waarin de musici de tijd krijgen om op het gemakje ideeën te ontwikkelen, in plaats van het chaotische getoeter uit de volgende albums. Alles mag en niets moet, dat is de geaardheid waarin 'Veggie' floreert.
Heel aangenaam.

avatar van Nakur
3,5
Wat Fianosther zei, het neigt inderdaad regelmatig naar Deathprod's solowerk. Nofood (de naam zegt het al) klinkt gewoon als een uitstekende DP track. Voor de rest bevalt ook veggie weer. Ik ben met Food begonnen door Molecular Gastronomy te luisteren en ik weet na het luisteren van Last Supper en Veggie precies wat die plaat mist. Arve Henriksen

Gast
geplaatst: vandaag om 22:21 uur

geplaatst: vandaag om 22:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.