Alpha Tiger - iDentity (2015)

Duitsland
Label: Steamhammer

1. Intro (0:43)
  2. Lady Liberty (4:14)
  3. Scripted Reality (6:21)
  4. Long Way of Redemption (5:54)
  5. Identity (5:52)
  6. We Won't Take It Anymore (4:31)
  7. Revolution in Progress (5:05)
  8. Closer Than Yesterday (4:54)
  9. Shut Up & Think (4:31)
  10. This World Will Burn (7:21)
avatar van Metalhead99
Instrumentaal gezien zit deze Heavy Metal plaat prima in elkaar, maar die zanger... Na meerdere keren luisteren heb ik het maar opgegeven. Ik vind de zanger die op deze plaat te horen is (ene Stephan Dietrich) gewoon slecht. Dit maakt de plaat erg moeilijk te beluisteren voor mij.
Liefhebbers van het genre kunnen deze plaat echter gerust proberen, want misschien dat andere luisteraars de zang wel goed vinden.

avatar van Metalhead99
Ik haal er nog een halve ster vanaf, want die zanger vind ik echt gewoon tenenkrommend slecht. Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen om zanger van een professionele band te worden is mij echt een raadsel.