The Jackson 5 - Goin' Back to Indiana (1971)

Pop / Soul
Label: Motown

1. I Want You Back (4:16)
  2. Maybe Tomorrow (4:19)
  3. The Day Basketball Was Saved (7:58)
  4. Stand (4:16)
  5. I Want to Take You Higher (2:09)
  6. Fellin' Alright (4:12)
  7. Medley (4:57)
  8. Goin' Back to Indiana (4:48)
  9. Who's Lovin' You * (5:51)
Davez
Een vrij nutteloze toevoeging aan de jackson catalogus met 3 nummers die al op vorige platen te vinden waren. Het titelnummer is echter een goed nummer. Het bereikte zelfs de top 10 in de Noorse hitlijsten.

Titeltrack is idd erg goed. Moeilijk om stil op te blijven zitten..

Goin back to Indiaaaaaanaaaaa !!

De rest kan ik niet.
Het is live zie ik.. Weet iemand waar dit is?
Op het terein van de hi-school waar ze hun 1e talentenjacht hadden gewonnen jaren daar voor, pal achter hun huisje aan 2300 Jackson st.?
Wel typisch als je die foto's ziet van Indiana..

Lacoste
Davez schreef:

Hoezo vrij nutteloze toevoeging?? Heb je hem wel geluisterd?? Het is een Live registratie! Is dus NOOIT een nutteloze toevoeging!

Ben zo blij dat ik zoiets nog op cd heb kunnen krijgen!

Music & Me
Dit is een Soundtrack/Live Release.

Nummers 1 t/m 3 zijn van de ABC TV Special uit 1970 met oa Bill Cosby
Nummers 4 t/m 8 zijn van het Homecoming Concert uit 1970 in Gary Indiana.
Nummer 9 is een Bonustrack. Is ook een live versie uit begin jaren 70

Ik kan iedereen aanraden dat als ze dit zien liggen ze het gewoon blind moeten kopen. Geweldig om MJ live te horen op die leeftijd. Vooral de nummers Goin' Back to Indiana & Who's Lovin' You zijn vocaal van wereldklasse.

5** van mij