Golden Earrings - Hits van de Golden Earrings (1967)

Label: Polydor

10. Wings
  11. If You Leave Me
  12. The Words I Need
avatar van nlkink
Misschien wel de allereerste verzamelaar van de Earring(s). Bedankt voor het plaatsen, Lonesome Crow!
De allereerste hits uit de periode 1965-1967. Heel aardig, maar de groep stond nog maar aan het begin van een mooie carriere. Maar goed, dat weten we nu. Ik hoop deze LP nog een keer tegen te komen.

avatar van teus
nlkink schreef:

Mooie hoes,met een mooie dame,dat zijn geen earrings meer maar hele vroege satalitiet schotels hangend in haar oren
Ik heb deze lp op een beurs wel eens in mijn handen gehad maar volgens mij andere hoes,zelfde samenstelling,wel een '60,s persing,maar waren destijds zulke woekerprijzen daar ,ik dacht laat maar ff zitten,dit moet wel de eerste verzamelaar zijn van de Earrings
Idd leuk om in bezit te hebben, met de vroege hits,niet de minste songs in die tijd,That Day en Sound Of The Screaming Day deden niet onder voor buitenlandse acts
Smoking Cigarettes (Winter Harvest '67) heb ik ze met verbazing jaren geleden Live (Naked Truth) nog horen spelen in Theater Schiedam
Mooi album voor de verzamelfreak

avatar van nlkink
Ze hebben inderdaad een paar jaar Smoking Cigarettes op de setlist gehad. Niet dat ik dat nou zo'n mooi nummer vond maar ik kende het niet. Mijn collectie begint zo ongeveer met het Wall Of Dolls album.
Maar altijd leuk als een groep voor wijzigingen in de setlist soms wat obscuurder tracks selecteert. Vorig jaar kwam tot mijn verbazing ineens In My House voorbij.

avatar van Bowlingbal
Dit is zo'n Boek en Plaat-uitgave. Het album is in 1968 opnieuw verschenen als Greatest Hits, maar dan met 2 extra nummers uit dat jaar. Deze verzamelaar was toen interessant voor de singlekantjes die niet op een regulier album verschenen waren. Het luistert in ieder geval heerlijk weg.

avatar van nlkink
Vanavond in Zwolle. Heb er zin in.

THAT DAY, Earrings grootste hit staat niet op een regulier album