Vaya Con Dios - Thank You All! (2014)

België
Label: Sony

1. One Silver Dollar (3:04)
  2. Time Flies (3:51)
  3. Johnny (3:41)
  4. Quand Elle Rit aux Éclats (5:36)
  5. Heading for a Fall (3:30)
  6. Comme On est Venu... (4:14)
  7. What's a Woman (4:33)
  8. Don't Cry for Louie (3:06)
  9. Just a Friend of Mine (3:26)
  10. Puerto Rico (4:31)
  11. Les Voiliers Sauvages de Nos Vies (3:48)
  12. Night Owls (4:38)
  13. Don't Break My Heart (4:07)
  14. I Don't Wanna Know (4:33)
  15. Pauvre Diable (5:07)
  16. Look at Us Now (3:54)
  17. Nah Neh Nah (4:54)
avatar van Activa
Waardige afsluiter van een toch wel fraaie carrière voor Danny Klein en Vaya Con Dios. Wij waren erbij in de Lotto Arena op het voorlaatste concert en het mag gezegd 't was de moeite. Op die leeftijd (62) er nog zo staan je moet het maar doen. Dit is een opname van het allerlaatste concert dags nadien en ik heb een beetje de indruk dat ze de dag ervoor nog net iets frisser op het podium stond wat geenszins mag verwonderen, twee dagen achter elkaar het beste van jezelf geven is niet niks! Toch is deze cd met bijhorende dvd voor iedere fan groot of klein een hebbeding want een prachtige registratie van een afgesloten tijdperk vol prachtige muziek. Met One Silver Dollar heeft deze cd meteen een sterke opener. Wat niet wil zeggen dat de rest niet fraai is, het is zelfs in mijn ogen zo dat er weinig of zelfs geen echt zwakke nummers opstaan wel uitschieters zoals ook het mooie in duet gebrachte Pauvre Diable of het nieuwe Look at Us Now. Ik was/ben geen DieHard fan maar heb toch erg genoten van het fraaie concert en ook van de cd/dvd en dus bij deze Danny en je groep topmuzikanten "Thank you all" bedankt voor al dit fraais en het allerbeste voor de toekomst .

avatar van Caillaigh
Top album! Valt op geen enkel moment 'plat'.