Arlo Guthrie - Washington County (1970)

Folk
Label: Rising Son

1. Introduction (3:22)
  2. Fencepost Blues (3:11)
  3. Gabriel's Mother's Highway Ballad #16 (6:25)
  4. Washington County (1:59)
  5. Valley to Pray (2:46)
  6. Lay Down Little Doggies (3:21)
  7. I Could Be Singing (3:20)
  8. If You Would Just Drop By (4:24)
  9. Percy's Song (4:58)
  10. I Want to Be Around (2:45)
avatar van spinout
Zo, wat een namen op dit album! Zo is daar Hoyt Axton (zoon van Heartbreak Hotel schrijfster Mae Boren Axton) en schrijver van "Never been to Spain". Verder Ry Cooder, Doug Dillard (bekend van zijn album met Gene Clark, Chris Ethridge (oa bekend van zijn werk met Gram Parsons en ook in 1970 op Ry Cooders debuut te horen), Richard Hayward (bekend van Little Feat, en ook te horen op het debuutalbum van Cooder en voor mij persoonlijk van zijn bijdrage op het tweede soloalbum van Robert Plant) en Clarence White (bekend van The Byrds)..