Tim Immers - 1000 Nachten (1996)

1 stem

Label: CNR

1. Roze Bril (3:33)
  2. 2 Meisjes (2:59)
  3. Over Honderd Jaar (3:46)
  4. Liever Dan Lief (3:15)
  5. Ik Mis Je (4:46)
  6. Radeloos (3:55)
  7. Blijf Vannacht bij Mij (3:10)
  8. 1000 Nachten (4:03)
  9. Zo Mooi (2:25)
  10. Als Er Echte Liefde Mist (3:23)
  11. Tweestrijd (4:01)
  12. Je Ding Doen (2:32)
Marcel²
Nederlandse muziek in overvloed hier. Dit album lag ook in de kast, en heb het beluisterd. Aardig cdtje met een paar leuke nummers, zoals Roze Bril, Liever Dan Lief en Radeloos. De overige nummers zijn niet zo, vind ik. Niet slecht of zo, maar aardig.

avatar van ACole_20
Prachtige muziek! The Beatles verbleekt hierbij.

avatar van HiLL
ACole_20 schreef:
Prachtige muziek! The Beatles verbleekt hierbij.

Die hoes..

HiLL schreef:

Die hoes..

Hill, zit je mijn toevoegingen belachelijk te maken.

avatar van monique
waar is tim eigenlijk gebleven???

avatar van Bighead
Hij zit nog vast tussen de luxaflex denk ik

Mojo Pin
Presenteren doet (of deed) ie toch?

Marcel²
En dan te bedenken dat ik dit vroeger ook gekocht heb. Tja, tijden veranderen en smaak misschien ook. Ik had al eerder gezegd dat er een paar aardige nummers op staan. Echt bijzonder is het natuurlijk niet, en ja als je soms grote partijen cds koopt kan dit er wel eens tussen zitten.
In de map In Bezit ben ik de enigste.

Als ik deze plaat zat ben kan ik hem altijd nog aan HiLL verkopen, volgens mij vindt die hem wel goed.