Wicked Sensation - Adrenaline Rush (2014)

1 stem

Duitsland
Metal / Rock
Label: AOR Heaven

1. King of the World (5:27)
  2. Same Old Situation (4:01)
  3. Misery (4:21)
  4. Leave Me Like a Fool (4:32)
  5. Blue Painted Sky (5:17)
  6. Angel in Black (4:15)
  7. Living on My Madness (4:22)
  8. Desperate Nation (5:06)
  9. Adrenaline Rush (5:15)
  10. No More Lies (4:24)
  11. This Time (4:40)
avatar van vielip
Iemand deze al gehoord? Ik las dat David Reece de microfoon heeft overgenomen van Soeterbroek. Aan de ene kant erg jammer want ik mag Robert graag horen. Aan de andere kant wel tof omdat ik ook Reece hoog heb zitten.

avatar van vielip
Wat een geweldig album is dit zeg! Komt akelig dicht in de buurt bij hun onvolprezen debuut als je het mij vraagt. Reece zingt als in zijn beste dagen (Bangalore Choir) en dat geeft het album absoluut meerwaarde. Qua stijlen komt er van alles voorbij op het album; van uptempo tot slepend en van ballad tot melodieuze powermetal. Waarbij met name de wat meer dreigende/slepende nummers als No more lies en Misery er net even iets bovenuit steken wat mij betreft. Wat ook erg mee helpt is de fantastische produktie overigens! Alles klopt aan de sound wat mij betreft. Ik zet 'm voorlopig op 3,5* maar neig heel erg naar 4*.