Black - Comedy (1988)

Label: A&M

1. The Big One (3:54)
  2. I Can Laugh About It Now (5:00)
  3. Whatever People Say You Are (3:58)
  4. You're a Big Girl Now (4:19)
  5. Let Me Watch You Make Love (3:10)
  6. Hey, I Was Right You Were Wrong! (3:40)
  7. All We Need Is the Money (4:30)
  8. You Don't Always Do What's Best for You (4:44)
  9. Now You're Gone (3:44)
  10. No-one, None, Nothing (5:08)
  11. It's Not over Yet * (5:18)
  12. Paradise Lost * (5:36)
avatar van Karmasin
Het echt enige goede nummer op dit tweede album van Colin Vearncombe is You're A Big Girl Now. Prachtige falsetto en dwepende muziek.

Bijna allemaal bittere songs met zoveel zelfmedelijden. Op zijn eerste album ook al.
Colin is een goede vocalist, maar ik had gehoopt* dat hij na zijn debuut-album wat sterker zou klinken.
*ik vind dit ook een slechte woordkeuze van mijzelf. 'Ik vertrouw erop' vind ik een nog vreemdere woordkeuze dan ergens op moeten hopen.
Hierna heb ik Black nog 1 album gevolgd.

Ik vind dit een heel mooi album. Zelfs beter dan het debuut. Veel aandacht besteed aan arrangementen en de geluidsopname is prima in orde. Veel verscheidenheid in nummers en het laatste nummer is een fantastisch slotstuk van dit album.